Puder dekoracyjny

Strona głównaDODATKI CUKIERNICZE › Puder dekoracyjny

 

Puder dekoracyjny

To profesjonalny puder do dekorowania wyrobów cukierniczych, takich jak pączki, ciastka, babki, ciasta biszkoptowe, tłuszczowe, owocowe, drożdżowe oraz śmietanowe. Można nim obsypać gorące wypieki, można je przykryć lub zawinąć w folię, bez strachu o to, że puder przestanie być puszysty i śnieżnobiały.
Nie nasiąka tłuszczem, nie wilgotnieje, nie topi się pod wpływem temperatury. Jego dodatkową zaletą jest posmak lodowej świeżości. 

 

Zalety:

 

-idealny do dekorowania wyrobów cukierniczych,

- nie nasiąka tłuszczem,

- nie wilgotnieje,

- nie topi się pod wpływem temperatury,

- łatwy w użyciu,

- stabilny, zawsze puszysty

 

Składniki:

Dekstroza, skrobia pszenna, olej palmowy w proszku: (rafinowany olej palmowy, syrop glukozowy, kazeina, tripolifosforan sodu, dwutlenek krzemu), aromat.

 

 CIASTKA ORKISZOWE 

LAUREATEM NAGRODY 

NAJLEPSZY PRODUKT

W

KATEGORII KOMPONENT 

 

 

 

 

 sweet-targi-267.jpg

 

 

KATALOG LODOWY 

2017 


euro-gastro-268.jpg


więcej