Ciasto tropikalne
Receptura cukiernicza
Receptura
Dozowanie:
- Ciasto jogurtowe soft 2000g
- Jajka 80g
- Olej 80g
- Woda 20g
Powyższe składniki mieszać przez 4 minuty na średnich obrotach.
Następnie wylać na blachę i wygładzić
Dozowanie:
- Mix kokosanki 1000g
- Woda 45g
- Nadzienie mango-marakuja 1500g
Mix kokosanki i wodę ubijać przez 4 minuty następnie szprycować kratkę mixem kokosowym oraz obok nadzieniem mango marakuja.
Całość wykończyć na wierzchu płatkami z migdała.
Piec w temperaturze 180 stopni C przez 45 minut.
MASZ PYTANIA?
Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.
Napisz do nas:
biuro@soreno.pl
Zadzwoń:
(94) 346 67 39