Ciasto zebra

Receptura cukiernicza


Receptura

Dozowanie:


  1. Ciasto jogurtowe Soft 1500g
  2. jaja 600g
  3. olej 600g
  4. woda 150g


Powyższe składniki mieszać przez 4 minuty na średnich obrotach


Dozowanie:


  1. Super choco 500g
  2. jaja 200g
  3. olej 200g
  4. woda 50g


Powyższe składniki mieszać przez 4 minuty na średnich obrotach


Dozowanie:


  1. Nadzienie agrestowe 1500g
  2. Nadzienie jabłko kostka 1500g
  3. Kruszonka 500g


Jogurtowe Soft wylać na blachę i wygładzić i naszprycować kratkę ciasta masą Super Choco. Następnie szprycować kratkę nadzieniem agrestowym i jabłkiem.

Całość wykończyć kruszonką.


Piec przez 45-50 minut w temperaturze 180 stopni C.

MASZ PYTANIA?

Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.

Napisz do nas:

biuro@soreno.pl

Zadzwoń:

(94) 346 67 39

Przejdź do zakładki kontakt i wypełnij formularz kontaktowy