Ciasto zebra
Receptura cukiernicza
Receptura
Dozowanie:
- Ciasto jogurtowe Soft 1500g
- jaja 600g
- olej 600g
- woda 150g
Powyższe składniki mieszać przez 4 minuty na średnich obrotach
Dozowanie:
- Super choco 500g
- jaja 200g
- olej 200g
- woda 50g
Powyższe składniki mieszać przez 4 minuty na średnich obrotach
Dozowanie:
- Nadzienie agrestowe 1500g
- Nadzienie jabłko kostka 1500g
- Kruszonka 500g
Jogurtowe Soft wylać na blachę i wygładzić i naszprycować kratkę ciasta masą Super Choco. Następnie szprycować kratkę nadzieniem agrestowym i jabłkiem.
Całość wykończyć kruszonką.
Piec przez 45-50 minut w temperaturze 180 stopni C.
MASZ PYTANIA?
Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.
Napisz do nas:
biuro@soreno.pl
Zadzwoń:
(94) 346 67 39