Krem full
Krem typu patissiere
Opis produktu
Delikatny budyniowy krem przeznaczony do wypełnień i dekoracji ciast. Charakteryzuje się jedwabistą konsystencją i pełnym, naturalnym, waniliowo - budyniowym smakiem. Full Krem można łączyć z aromatami, kawałkami owoców itp.
- dzięki sprężystej strukturze łączy się z owocami
- nie nasiąka tłuszczem
- nie traci objętości pod wpływem temperatury
Dozowanie składników:
- 400 g mieszanki
- 1000 g wody
Mrożenie: tak
Pieczenie: tak
Opakowanie:
worek 10 kg
Receptura podstawowa
Przygotowywanie:
Odmierzoną ilość wody wlewamy do zbiornika, następnie wsypujemy koncentrat mieszając. Mieszamy na średnich obrotach przez około 3 - 4 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia składników. Tak przygotowaną mieszankę należy odstawić na 5 min.
CHCESZ ZAPYTAĆ O TEN PRODUKT?
Uzupełnij formularz obok a skontaktujemy się z Tobą i pomożemy w doborze odpowiedniego produktu.
Skontaktuj się z nami
Podobne produkty w naszej ofercie
MASZ PYTANIA?
Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.
Napisz do nas:
biuro@soreno.pl
Zadzwoń:
(94) 346 67 39