Krem Joker - jeden krem, 5 zastosowań
Receptura cukiernicza
Receptura na krem do tortów z owocami
- woda 500 g
- krem joker 200 g
- śmietana dekor up 500 g
- owoce w żelu 300 g
Wodę, krem joker i śmietanę ubijać 4 minuty na wysokich obrotach. Następnie dodać owoce w żelu.
Receptura na krem półtłusty na ciasta:
- woda 500 g
- krem joker 200 g
- margaryna kremowa 150 g
Wodę i krem Joker ubijać 4 minuty na wysokich obrotach. Następnie dodać ubitą margarynę.
Receptura na krem do karpatki:
- woda 500 g
- krem joker 200 g
- śmietana dekor up 500 g
Wodę, krem joker i śmietanę ubijać razem przez 4 minuty na wysokich obrotach.
Receptura podstawowa na krem do drożdżówek:
- woda 500 g
- krem joker 200 g
- śmietana dekor up 500 g
Wodę i krem joker mieszać na średnich obrotach przez 4 minuty. Przygotowaną mieszankę odstawić na 5 minut.
Receptura na krem czekoladowy:
- woda 500 g
- krem joker 200 g
- śmietana dekor up 200 g
- cover cacao 200 g
Wodę, krem joker i śmietanę ubijać 4 minuty na wysokich obrotach. Następnie połączyć z cover cacao.
MASZ PYTANIA?
Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.
Napisz do nas:
biuro@soreno.pl
Zadzwoń:
(94) 346 67 39