Masy makowe Makuś i Piegus
Dodatki cukiernicze
Opis produktu
Gotowe do użycia nadzienia makowe przygotowane z najwyższej jakości trzykrotnie mielonego zaparzonego maku. Użycie masy makowej SORENO eliminuje pracochłonny proces przygotowywania tradycyjnej masy makowej. Można ją łączyć z aromatami, bakaliami, okruchami itp.
- 40 % maku - Piegus
- 50 % maku - Makuś
Opakowanie: worek 15 kg
Dozowanie składników:
Na 1 Kg masy makowej dodać 600-700g wody.
Przygotowanie:
Do masy makowej Makuś dodać wodę i mieszać przez około 4-5 minut. Pozostawić do spęcznienia na 10 minut.
CHCESZ ZAPYTAĆ O TEN PRODUKT?
Uzupełnij formularz obok a skontaktujemy się z Tobą i pomożemy w doborze odpowiedniego produktu.
Skontaktuj się z nami
Podobne produkty w naszej ofercie
MASZ PYTANIA?
Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.
Napisz do nas:
biuro@soreno.pl
Zadzwoń:
(94) 346 67 39