Tort mocno czekoladowy
Receptura piekarnicza
Receptura
1. Rant czekoladowy
Ciasto Super Choco Soreno 500 g
Jajka 200 g
Olej 200 g
Woda 100g
Wszystkie składniki wsypać do dzieży i mieszać płaskim mieszadłem 4 minuty. Wymieszaną masę wlać do rantu 26 cm i wypiekać 25 minut w temperaturze 180 stopni.
Rant po wypieku ostudzić i przekroić na 3 równe części
2. Krem czekoladowy
Stabilizator Czekoladowy Soreno 100g
Woda 125g
Śmietana 33% 500g
Śmietanę ubić, a następnie dodać stabilizator czekoladowy połączony z wodą.
Blaty czekoladowe przesmarować wiśnią w żelu i przełożyć kremem czekoladowym.
Odstawić ciasto do schłodzenia, następnie oblać czekoladą i udekorować owocami.
MASZ PYTANIA?
Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.
Napisz do nas:
biuro@soreno.pl
Zadzwoń:
(94) 346 67 39