Ciasto marchewkowe z porzeczką i gruszką
Receptura piekarnicza
Receptura
- Ciasto marchewkowe Soreno 2 kg
Jajka 0,5 kg
Olej 0,5 kg
Mieszać 4 minuty na średnich obrotach
2. Czerwona porzeczka 1,5 kg VORTUMNUS
3. Gruszka 1,5 kg VORTUMNUS
4. Kruszonka kakaowa 0,5 kg
Ciasto marchewkowe wylać na blachę i wygładzić. Na górę wyszprycować kratkę z czerwonej porzeczki i gruszki. Wykończyć kruszonką.
Czas pieczenia 45-50 minut
Temp. pieczenia 180°C
MASZ PYTANIA?
Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.
Napisz do nas:
biuro@soreno.pl
Zadzwoń:
(94) 346 67 39