Jogurtowe soft
Mieszanka ciasta biszkoptowego
Opis produktu
Najwyższej jakości składniki użyte do produkcji mieszanki zapewniają możliwość uzyskania keksów, muffin i innych ciast o dużej wilgotności. Ciasto jogurtowe zapewnia niezapomniany smak i aromat oraz delikatny miękisz o naturalnym kolorze. Dużym atutem ciasta jest długotrwała świeżość wypieków.
Opakowanie:
worek 20 kg
Receptura na ciasta
Dozowanie składników:
- 1000 g mieszanki
- 400 g jaj
- 400 g oleju
- 100 g wody
Przygotowywanie:
Odmierzoną ilość składników łączymy ze sobą. Mieszamy przez 5 min. płaskim mieszadłem na średnich obrotach.
Wypiekanie:
- 175 - 185°C
- 25-35 min.
Receptura na keksy
Dozowanie składników:
- 500 g mieszanki
- 225 g jaj
- 200 g oleju
- 250 g bakalii
Przygotowywanie:
Ciasto, jaja i olej ubijać w ubijaczce przez 3 minuty. Pod koniec mieszania dodać bakalie.
Wypiekanie:
- 170 - 180°C
- 45-55 min.
Receptura na muffiny
Dozowanie składników:
- 1000 g mieszanki
- 400 g jaj
- 400 g oleju
- 100 g wody
Przygotowywanie:
Odmierzoną ilość składników łączymy ze sobą. Mieszamy przez 5 min. płaskim mieszadłem na średnich obrotach.
Wypiekanie:
- 180 - 190°C
- 25-35 min.
CHCESZ ZAPYTAĆ O TEN PRODUKT?
Uzupełnij formularz obok a skontaktujemy się z Tobą i pomożemy w doborze odpowiedniego produktu.
Skontaktuj się z nami
Podobne produkty w naszej ofercie
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent tempus lacus vel ante elementum, at ultrices ex faucibus. Vestibulum efficitur, ex nec tempus blandit, tellus nunc consectetur orci, sit amet aliquam mi tellus ut est.
MASZ PYTANIA?
Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.
Napisz do nas:
biuro@soreno.pl
Zadzwoń:
(94) 346 67 39