Quark soft
Stabilizator do twarogu
Opis produktu
niezastąpiony produkt w każdej cukierni. Wpływa na odpowiednią stabilność mas twarogowych, nadaje świeżość sernikom klasycznym jak również kremowym. Gwarantuje długotrwałą świeżość i powtarzalność wypieków. Produkt termostabilny, odporny na zamrażanie.
Opakowanie:
worek 10 kg
Receptura podstawowa
Dozowanie składników:
- 300 g stabilizator Quark Soft
- 500 g woda
- 100 g jaj
- 1000 g twaróg
- 100 g olej
Przygotowywanie:
100 g wody, jaja, twaróg, olej wymieszać do uzyskania jednolitej konsystencji. Następnie 400 g wody wymieszać ze stabilizatorem i połączyć z masą
Wypiekanie:
- 95-120 min.
- 150-160°C
Receptura premium
Dozowanie składników:
- 1000 g twaróg
- 125 g jaja
- 125 g olej
- 125 g cukier
- 175 g śmietanka 33%
- 250 g stabilizator Quark Soft
- 250 g woda
Przygotowywanie:
Twaróg, olej, jajka, cukier ubijać 4 min na średnich obrotach. Stabilizator Quark Soft połączyć z wodą, następnie połączyć z wcześniej przygotowana masą twarogową. Śmietanę 33% obić na sztywno i połączyć z masą.
Wypiekanie:
- 95-120 min.
- 150-160°C
CHCESZ ZAPYTAĆ O TEN PRODUKT?
Uzupełnij formularz obok a skontaktujemy się z Tobą i pomożemy w doborze odpowiedniego produktu.
Skontaktuj się z nami
Podobne produkty w naszej ofercie
MASZ PYTANIA?
Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.
Napisz do nas:
biuro@soreno.pl
Zadzwoń:
(94) 346 67 39