CHLEB o obniżonym indeksie glikemicznym
Mieszanka piekarnicze
Opis produktu
Chleb pszenny wieloziarnisty o obniżonym indeksie glikemicznym*- to 50 % mieszanka mączna do produkcji pieczywa o obniżonym indeksie glikemicznym. Chleb z tej mieszanki jest
rekomendowany dla diabetyków oraz dbających o linię. Zawiera bogate w błonnik ziarna. Mieszanka łatwa w przygotowaniu.
Opakowanie:
worek 20 kg
Receptura chleb
Dozowanie składników:
- 1000 g mieszanki
- 1000 g mąki pszennej typ 750
- 60 g drożdży
- 1000 g wody
Przygotowywanie:
Połączyć składniki. Miesić w dzieży 4 minuty na wolnych obrotach, następnie 4 minuty na szybkich. Ciasto w temperaturze 26-28 C odłożyć do leżakowania na 15 minut, po czym podzielić na kawałki i wstawić do garowni na około 40 minut w temperaturze 30°C i wilgotności 70%
Wypiekanie:
- 220°C
- 30 min.
*W porównaniu z tradycyjnym pieczywem pszennym.
CHCESZ ZAPYTAĆ O TEN PRODUKT?
Uzupełnij formularz obok a skontaktujemy się z Tobą i pomożemy w doborze odpowiedniego produktu.
Skontaktuj się z nami
Podobne produkty w naszej ofercie
MASZ PYTANIA?
Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.
Napisz do nas:
biuro@soreno.pl
Zadzwoń:
(94) 346 67 39