SUPER KRUCHE
Mieszanka ciasta kruchego
Opis produktu
Mieszanka do przygotowywania tradycyjnego ciasta kruchego lub półkruchego. Znakomicie sprawdza się przy wypieku ciasteczek, tartaletek, tarty oraz spodów do serników. Delikatny waniliowy aromat, naturalna barwa, kruchość oraz łatwość przygotowania to główne atuty mieszanki Super Kruche.
Opakowanie:
worek 20 kg
Receptura podstawowa
Dozowanie składników:
- 1000 g mieszanki
- 50 g jaj
- 420 g margaryny
Przygotowywanie:
Odmierzoną ilość składników łączymy ze sobą. Mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji.
Wypiekanie:
- 200°C
- 15 min.
Receptura na ciastka kruche szprycowane
Dozowanie składników:
- 3500 g mieszanki
- 5500 g mąki typ 500
- 650 g jaj
- 5000 g margaryny
- 2000 g cukru pudru
Przygotowywanie:
Margarynę i cukier ubijać przez 15 -20 min. stopniowo dodając jaja. Następnie na wolnych obrotach dodać mąkę i mieszankę.
Wypiekanie:
- 180-200°C
- 18-20 min.
CHCESZ ZAPYTAĆ O TEN PRODUKT?
Uzupełnij formularz obok a skontaktujemy się z Tobą i pomożemy w doborze odpowiedniego produktu.
Skontaktuj się z nami
Podobne produkty w naszej ofercie
MASZ PYTANIA?
Skontaktuj się z nami w najwygodniejszy dla Ciebie sposób a pomożemy w doborze odpowiedniego produktu dla Twojego biznesu.
Napisz do nas:
biuro@soreno.pl
Zadzwoń:
(94) 346 67 39